Soigralci o Kylianu Mbappeju

Na treninge ga še vedno vozi mama

Nogometaši Monaca so razkrili marsikatero zabavno informacijo o življenju trenutno najbolj vročega najstnika v evropskem nogometu Kyliana Mbappeja.

Uredništvo
21. april 2017, 4:27

Foto: Getty Images

Kylian Mbappe je najstnik, za katerega obstaja vse daljša vrsta takšnih, ki so zanj pripravljeni odšteti bajno odškodnino, izven tega pa 18-letnik živi zelo preprosto življenje, kakršno bi tudi pričakovali od nogometaša v njegovih letih. Francoski mediji so razkril, da Mbappe še vedno živi v Monacovi klubski akademiji, kjer večino časa bojda preživlja ob igranju priljubljene računalniške igre Football Manager.

Njegov soigralec Danijel Subašić je razkril še eno zanimivo podrobnosti iz življenja mladeniča, ki bo bržčas slej kot prej postal eden najdražjih nogometašev v zgodovini nogometa.

"Vsi govorijo o tem, da ga čakajo milijoni evrov, vendar pa ga še vedno na trening vsak dan pripelje njegova mama!" je razkril Subašić, in dodal. "Teče kot da bi vozil motor. Neverjeten je in to pri vsega 18 letih."

Nad mladeničem se navdušuje tudi ta hip najboljši francoski nogometaš Antoine Griezmann, ki je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri na treningu francoske reprezentance pozira skupaj z Dimitrijem Payetom. "Too, Diim! Tale naju bo oba posadil na klop!" je zapisal Griezzmann.

Hvalospeve je na njegov račun "zapel" tudi soigralec Fabinho.

"Vemo, da bo slej kot prej končal v Realu, Barceloni ali klubu takšnega kalibra. Dokler pa bo pri nas, bomo poskrbeli, da iz tega izvlečemo čim več! Kylian je izjemen. Neverjetno je zrel tako na kot izven igrišč. Igra ključno vlogo in zabija ključne gole. Za nekoga njegovih let je to neverjetno. In niti omenil še nisem, kako hiter je."