V Dortmundu so sprejeli začasno odločitev

Dembele še naprej v suspenzu

V Dortmundu so se po posvetu med vodstvom kluba in trenerjem Petrom Boszem odločili, da bo francoski napadalec Ousmane Dembele do nadaljnjega še naprej suspendiran. Treniral bo ločeno od prve ekipe.

Uredništvo
13. avgust 2017, 9:57

Foto: Getty Images

Dortmundu so včeraj pozno zvečer opravili zelo pomemben sestanek, na katerem so bili sprejeti ukrepi zoper mladega zvezdnika Ousmaneja Dembeleja, ki se je v želji po prestopu v Barcelono odločil za nekakšno mini "stavko". Iz vodstva kluba so sporočili, da bo Dembele še naprej suspendiran, ni pa znano, ali so se v klubu odločili za njegovo prodajo ali ne.

"V celoti smo osredotočeni na priprave na uvodno tekmo nove sezone v prvenstvu proti Wolfsburgu. Ousmane Dembele ima seveda vse možnosti, da individualno trenira ločeno od prve ekipe," je povedal športni direktor kluba Michael Zorc.

Dembele je tako še naprej suspendiran, kar pomeni, da do nadaljnjega ne bo kandidiral za prihajajoče tekme. za nameček pa prav tako ne bo mogel trenirati s prvim moštvom. Najbrž bodo za njegovo prihodnost odločilni že uvodni dnevi novega tedna, v Dortmundu pa so v uradnem sporočilu še naznanili, da do nadaljnega Dembelejevega prestopnega statusa ne bodo javno komentirali.