Hans-Joachim Watzke je nogometašem Borussie pojasnil:

Kdor bo izsiljeval Dortmund, leti na tribuno

Po odhodu Pierra-Emericka Aubameyanga je Hans-Joachim Watzke sklical sestanek z igralci Borussie iz Dortmunda. Pojasnil jim je, da bo naslednji igralec, ki bo izsiljeval prestop, celo stavkal, zagotovo sedel na tribuni.

Uredništvo
5. februar 2018, 10:23

Foto: Getty Images

Dogajanje s Pierrom-Emerickom Aubameyangom, ki je dolgo izsiljeval prestop, na koncu pa ga v Arsenal dejansko tudi izsilil, je pri Borussii iz Dortmunda pustilo posledice. Prvi operativec kluba Hans-Joachim Watzke, ki je izsiljevanja odhodov najboljših igralcev že vajen, a tudi izjemno sit, je namreč sklical sestanek z nogometaši Borussie. Pojasnil jim je, kaj se bo zgodilo z naslednjim, ki si bo domišljal, da lahko pritiska na klub in izsiljuje prestop.

"Ekipi sem v četrtek povedal, da bo naslednji igralec, ki bo kaj poizkušal, zagotovo neuspešen. Nakopal si bo resne težave. Naslednji igralec, ki bo poizkušal pritiskati na nas, morda celo stavkal, bo letel na tribuno," je bil v izjavi za Frankfurter Allgemeinen Zeitung oster Watzke, ki je želel, da stališče kluba zdaj poznajo vsi. Tudi javnost.

Poleg Aubameyanga je Borussio sicer precej presekal tudi poletni odhod Ousmaneja Dembeleja v Barcelono