Conteja zanima zgolj sedanjost

Pogodba za Costo lahko počaka

Trener Chelseaja, Antonio Conte, je na današnji tiskovni konferenci poudaril, ga zanima le sedanje dogajanje in ne pogodba Diega Coste, ki poteče čez dve leti.

Uredništvo
17. februar 2017, 5:53

Foto: Getty Images

Za vodilno ekipo angleške Premier League, londonskim Chelseajem, je na prvi pogled miren prestopni rok, ki pa je bil vendarle bolj turbulenten, kot se zdi. Govorice o takratnem morebitnem odhodu prvega strelca kluba v letošnji sezoni, Diega Coste, so dodobra prestrašile navijače londonskega kluba. Brazilec s španskim potnim listom je naposled ostal, v zadnjih dneh pa so angleški mediji že poročali o pogajanjih med igralcem in klubom o morebitni novi pogodbi.

Zdajšnja Costi poteče šele v poletu leta 2019 in trener Antonio Conte na vrhuncu sezone o pogodbah ne želi razmišljati: "Ne vem, kakšna je situacija s pogodbo med igralcem in klubom. Mislim, da je zdaj najpomembneje ostati osredotočen na sedanjost in ne gledati tako daleč naprej. Prepričan sem, da bo Costa ostal, ampak naslednja tekma proti Wolverhamptonu je za nas najbolj pomembna stvar v tem trenutku. O ostalih zadevah se bomo pogovarjali po koncu sezone," je sklenil Conte.