Bayern bo svojim najbolj petičnim navijačem omogočil nepozabno doživetje

Bayern predstavlja "super VIP" ložo

Bayern iz Munchna je sklenil dogovor s hotelsko verigo Marriott, ki bo na Allianz Areni predstavila luksuzni apartma, iz katerega si bo moč s postelje ogledati dogajanje na zelenici.

Uredništvo
12. februar 2018, 1:45

Foto: /

Nogometni klubi so že zdavnaj ugotovili, da so luksuzne "VIP" lože sijajna priložnost za kovanje dobička, saj petični obiskovalci za ogled tekem s posebnim tretmajem rade volje plačajo nekajkrat več kot t.i. navadni obiskovalci. Pri Bayernu so šli še korak dlje in sicer bodo svojim najbolj petičnim gostom omogočili ogled tekem v luksuznem apartmaju, ki ga bo po svojih visokih standardih na stadionu uredila hotelska veriga Marriott.

Od sezone 2019/20 naprej bo Bayern na Allianz Areni omogočal ogled tekem v luksuznem apartmaju, ki bo zasnovan tako, da si bo dogajanje na igrišču moč ogledati kar s postelje! Apartma naj bi bil urejen v skladu z Marriottovimi standardi nastanitev po svetu, najemniki apartmaja pa bodo v ceno vstopnice - ta je seveda ostala prikrita širši javnosti - dobili še hrano z dnevnega menuja in dostop do koktejl bara.

Bayern bo prvi klub, ki bo svojim navijačem omogočal "premium" ogled tekme na stadionu, podobne načrte pa ima tudi španski velikan Real Madrid.