Krško se je na prijateljski tekmi pomerilo proti Dinamu iz Zagreba

Hajrović je prvega zabil proti Krškemu

Nogometaši Krškega so drago prodali kožo Dinamu iz Zagreba, ki je slavil šele s poznim zadetkom zvezdniškega prišleka Izeta Hajrovića. Trenerja Krškega Alena Ščulca je zelo razburil sodnik.

Uredništvo
4. februar 2018, 8:11

Foto: uradna spletna stran kluba

- Prijateljska tekma:

DINAMO ZAGREB 2:1 KRŠKO
Soudani 7. (11m), Hajrović 68.; Vekić 9.
Stadion: Maksimir v Zagrebu.

DINAMO ZAGREB: Zagorac – Rrahmani, Lešković, Benković, Lecjaks – Doumbia, Moro – Soudani, Ćorić, Olmo – Gavranović. Trener: Mario Cvitanović

KRŠKO: Zalokar, Jakolič, Kulinits, Gorenc, Šturm, Balić, Da Silva, Kovačič, Mandić, Mujan, Vekić. Igrali so še: Frelih, Vidović, Jovanović, Mirt, Sokler, Nesher, Ogrinec, Zakrajšek, Kodelič, Ribič, Perić. Trener: Alen Ščulac

Nogometaši Dinama iz Zagreba so zadnji pripravljalni preizkus pred nadaljevanjem sezone v domačem prvenstvu opravili proti Krškemu in sicer na tekmi, ki je trajala dvakrat po 35 minut. Zagrebčani so v prvem delu, ki se je končal z izidom 1:1, nastopili v najmočnejši zasedbi na čelu z odmevnim prišlekom z Rijeke Mariom Gavranovićem. Dinamo je v tem delu igre edini gol dosegel z bele točke, dosojena enajstmetrovka pa je močno razburila trenerja Krškega Alena Ščulca, ki je po navedbah hrvaških medijev sodnika ozmerjal z besedami. 'Osel! Pa nismo mi tukaj zaradi vas!', zaradi česar je prejel opozorilo.

Dinamu je tik pred koncem drugega polčasa zmago priigral novinec Izet Hajrović, pred tem pa se je z zmago spogledovalo tudi Krško, a je strel Tončija Mujana ustavil okvir vrat.