Bo Dani Alves kariero nadaljeval v angleški Premier League?

Je Alves res na poti v City?

Več medijev poroča, da naj bi Dani Alves po vsega enem letu končal svojo epizodo v Juventusu. Ker ni zadovoljen s ponujeno pogodbo, naj bi se Alves dogovarjal za prestop v angleški Manchester City.

Uredništvo
18. junij 2017, 10:02

Foto: Getty Images

Eno leto po prihodu v Juventus je Dani Alves že na izhodnih vratih tega italijanskega prvaka. Izkušeni bočni branilec naj namreč ne bi bil zadovoljen s pogoji, ki so mu jih pri Juventusu ponudili za naprej. Želel je večletno pogodbo, a je ni dobil. Več medijev tako poroča, da naj bi se Alves že oziral za novim izzivom in ga tudi že našel - v angleški Premier League

Dogovoril naj bi se s svojim bivšim trenerjem pri Barceloni Pepom Guardiolo, ki bi se Alvesa v Manchester Cityju verjetno razveselil. Nekateri mediji še dodajajo, da naj bi se kluba že dogovarjala glede odškodnine, ki bo, kakršna koli že bo, čisti plus za Juventus, kajti Alves je v Torino prišel kot prost igralec.Govori se o šestih milijonih evrov odškodnine. 

Medtem pa je bila tudi že razjasnjena zmeda, ki se je pojavila včeraj, ko je Gonzalo Higuain na spletu objavil posnetek, na katerem se poslavlja od Alvesa. Nekateri mediji so si posnetek, ki ga je Higuain hitro izbrisal, razlagali kot poslavljanje dveh soigralcev, toda Alves trdi, da je šlo za posnetek, ki je nastal za potrebo njegovega gostovanja v eni od televizijskih oddaj.