Kadrovske novice iz murskosoboškega prvoligaš

Mura: Tri nove pogodbe in Šušnjara

V Muri so sklenili nove pogodbe z Klemenom Puckom, Ninom Kouterjem in Dejanom Kurbusom, novinec v vrstah vodilne ekipe 2. SNL pa je dosedanji član Celja Luka Šušnjara.

Uredništvo
11. januar 2018, 9:06

Foto: uradna spletna stran kluba

Muri se že pripravljajo na prihodnjo sezono, v kateri bo prekmurski klub z veliko verjetnostjo znova del slovenske elite. Pri Muri so že predhodno sklenili pogodbe z nekaterimi pomembnimi členi moštva, nove pogodbe pa so podpisali tudi trije domači nogometaši, ki so v jesenskem delu sezone v ekipi Mure igrali vidne vloge.

Branilec Klemen Pucko in vezista Nino Kouter ter Dejan Kurbus so podpisali pogodbe do leta 2020, moštvo pa je zapustil Niko Kisilak, ki bo kot posojen član Mure igral za Tromejnik.

To pa ni edina kadrovska novica iz murskosoboškega kluba. V drugem delu sezone bo moštvu pomagal tudi 20-letni vezist Luka Šušnjara, ki je v jesenskem delu sezone v majici Celja odigral 12 tekem in dosegel tudi en zadetek. Nekdanji mladinec Domžal je odigral pomembno vlogo v pokalnem obračunu med Celjem in Muro, ko je ob skupni zmagi Celjanov dosegel kar dva zadetka. Šušnjara je z Muro sklenil pogodbo do decembra leta 2019.