Unai Emery o pripravljenosti PSG pred dvobojem z Realom

Emery trdi, da je PSG pripravljen na Real

Trener PSG Unai Emery je mnenja, da je njegovo moštvo bolje pripravljeno na izločilne boje kot lani, ko je Francoze po šokantnem dvoboju izločila Barcelona.

Uredništvo
10. februar 2018, 3:02

Foto: Getty Images

V lanski sezoni je vse kazalo na to, da je PSG vendarle dovolj zrel in kakovosten, da se lahko zares poteguje za osvojitev evropskega naslova. Posebej po tisti prvi tekmi, na kateri je uničil Barcelono. Toda... Na povratni tekmi je Barceloni uspelo nadoknaditi visok zaostanek in se prebiti v naslednji krog lige prvakov. Kar se PSG tiče, so takrat narasli dvomi o realni moči ekipe, ki je brez naslova ostala tudi na domači sceni. 

Letos bo drugače, je prepričan trener PSG Unai Emery, ki bo z ekipo v osmini finala lige prvakov igral proti madridskemu Realu

"Tokrat smo bolje pripravljeni kot smo bili lani. Ekipa je zrasla. Nadaljevati moramo po tej poti in pokazati to proti Realu," pravi Emery.

S kakšno postavo se bo lotil Reala, Emery že ve.

"V soboto imamo tekmo, nato pa še kar nekaj treningov. Danes še ne morem reči, kakšna bo naša postava za Real. Seveda pa idejo imam. Celo sezono smo trdo delali, da smo prišli do sem, tako da bomo vse informacije podrobno analizirali, nato pa sprejeli najboljše odločitve."