Nadarjeni kolumbijski branilec je prejel sijajno ponudbo

Tottenham pripravlja prvi nakup

Londonski Tottenham je po dolgem spanju na nogometni tržnici le identiciral prvo prestopno tarčo. BBC poroča, je Ajaxu ponudil kar 40 milijonov evrov za branilca Davinsona Sancheza.

Uredništvo
13. avgust 2017, 6:04

Foto: Getty Images

Angleški Tottenham do pričetka nove sezone v Premier League in slabe tri tedne pred koncem poletnega trgovanja ni kupil še niti enega novega igralca, zato se okoli kluba širi slaba volja, ki jo je delno ubesedil tudi branilec Danny Rose, ki je v intervjuju za časnik The Sun javno kritiziral anemičnost uprave kluba na tržnici. Rose se je kasneje sicer javno opravičil, vodstvo kluba pa se je kot kaže le podvizalo, saj BBC poroča, da je Tottenham poslal ponudbo na naslov Ajaxa in sicer za izjemno nadarjenega kolumbijskga branilca Davinsona Sancheza, ki je že v svoji prvi sezoni v evropskem nogometu pokazal velik potencial.

Tottenham naj bi zanj ponudil kar 40 milijonov evrov, s čimer bi 21-letni Kolumbijec postal celo najdražji igralec v zgodovini kluba, nizozemski De Telegraaf pa poroča, da naj bi Ajax ponudbo celo zavrnil.

Da se v ozadju nekaj kuha, priča tudi dejstvo, da trener Ajaxa Marcel Keizer Sancheza ni vključil na seznam igralcev za uvodno prvenstveno tekmo proti Heraclesu.