Hude besede na račun legendarnega vratarja

Basler: Buffon, pojdi že v pokoj!

Nekdanji nemški reprezentant Mario Basler se je po včerajšnjem remiju v Torinu verbalno lotil legendarnega vratarja stare dame Gigija Buffona in mu sporočil, da je napočil čas za slovo.

Uredništvo
14. februar 2018, 3:47

Foto: Getty Images

Nekdanji član izjemne ekipe Bayerna iz Munchna Mario Basler je na eni od nemških televizij komentiral dogajanje na tekmi lige prvakov med Juventusom in Tottenhamom, kot glavnega krivca za remi pa je označil nikogar drugega kot "nedotakljivega" Gianlugija Buffona in Juventusu sporočil, česar doslej na glas ni izrekel še nihče - da je Buffon glavni vzrok, zakaj stara dama ne more osvojiti lige prvakov.

"Juventus z njim ne bo mogel osvojiti lige prvakov," je začel Basler.

"Gigi je bil izjemen vratar, vendar pa moraš včasih vedeti, kdaj je pravi čas za slovo. On je ta trenutek že zamudil. Jaz sem se upokojil pri 33 letih. Klub in trener mu morata povedati, da je prišel čas za slovo."

"Verjamem, da si zelo želi osvojiti ligo prvakov, vendar pa danes ni več vratar najvišjega svetovnega razreda in Juventusu z njim to ne bo uspelo," je bil oster Nemec, ki je ligo prvakov sam osvojil leta 2001, ko je z Bayernom v finalu premagal špansko Valencio.