Bastian Schweinsteiger v Nemčiji zbira zanimive izkušnje

Schweini, nas lahko slikaš?

Nemški zvezdnik Bastian Schweinsteiger si bo v ZDA zagotovo lahko odpočil od medijske obleganosti, o čemer priča tudi zgodba z letališča v Torontu.

Uredništvo
21. april 2017, 3:10

Foto: /

Bastian Schweinsteiger je v zadnjem desetletju živel na očeh medijev v Nemčiji in nazadnje v Angliji, poleg dejstva, da je bil član velikih klubov kot sta Bayern Munchen in Manchester United pa je zaradi romance s srbsko teniško igralko Ano Ivanović pogosto nastopal tudi v tabloidih.

Čez lužo so njegove skrbi pred medijsko preganjavico neprimerno manjše. O tem se je lahko prepričal že na predstavitveni tiskovni konferenci, ko ga je eden od novinarjev povprašal, ali bo Chicago Fire po njegovem prihodu "osvojil naslov svetovnega prvaka", zabavna zgodbica pa prihaja tudi iz Kanade, kjer je ekipa Chicaga pristala na letališču v Torontu pred prihajajočo tekmo lige MLS. Na letališču je do njega pristopila deklarirana nogometna navijačica in Nemca prosila, če lahko naredi sliko ...z njegovimi soigralci! Grafični dokaz si lahko ogledate na sliki zgoraj.