Marcelo reprezentančnega soigralca vabi v Madrid

Marcelo: Neymar bo nekega dne igral za Real

Branilec Reala iz Madrida Marcelo meni, da bi bil njegov reprezentančni soigralec Neymar kot ulit za madridsko moštvo, prav tako verjame, da bo nekega dne postal član kraljevega kluba.

Uredništvo
12. februar 2018, 11:54

Foto: /

V dneh, ko svet mrzlično odšteva čas do superspektakla na Santiago Bernabeuju, znova vrstice različnih medijev polnijo zgodbe o tem, ali bo prvi zvezdnik Paris Saint Germaina Neymar v bližnji prihodnosti prestopil v Real iz Madrida. Najdražji nogometaš sveta je po mnenju številnih idealen naslednik Cristiana Ronalda, seveda pa obstaja malo morje preprek in razlogov, zakaj bi Realova želja po nakup sijajnega Brazilca ostala neuresničena.

Neymarjev reprezentančni soigralec Marcelo meni, da bi bil Neymar popolna okrepitev za njegov klub, hkrati pa tudi verjame v to, da se bo njegov napovedani prestop v Madrid nekega dne zares zgodil.

"Bi se Neymar znašel v Madridu? Seveda, z lahkoto. Bilo bi sijajno, če bi prišel k Realu. Sam menim, da največji igralci na svetu morajo igrati za ta klub. Prav tako menim, da bo Neymar nekega dne igral za Real Madrid,"
je za brazilski Esporte Interativo povedal Marcelo.