Oliver Bogatinov bo vodil ekipo iz Kidričevega

Bogatinov je novi trener Aluminija

Pri Aluminiju so potrdili naslednika trenerja Slobodana Gruborja. Na trenersko klop bo sedel Oliver Bogatinov, ki je kot pomočnik Marijana Pušnika deloval v Olimpiji v njeni šampionski sezoni.

Uredništvo
29. december 2017, 7:29

Foto: SPS

Včeraj so novega trenerja imenovali v Krškem, danes pa so prihod novega stratega potrdili tudi njihovi rivali v boju za obstanek v 1. SNL. V Kidričevem so se nedavno poslovili od hrvaškega trenerja Slobodana Gruborja, novega trenerja pa so našli doma. Dela se bo lotil Oliver Bogatinov

Bogatinov je bil nazadnje direktor koprske nogometne šole, pred tem pa je v koprskem klubu vodil mlajše selekcije in bil pred leti tudi pomočnik trenerja v članski ekipi. Takšno funkcijo je imel tudi v Olimpiji, ko je bil njen trener Marijan Pušnik. Nekaj izkušenj pri delu z mladimi nogometaši pa je Bogatinov pred leti nabral tudi v Savdski Arabiji, kjer je bil zaposlen pri slovitem Al Hilalu.

Iz Aluminija so ob potrditvi prihoda novega trenerja sporočili: "Nogometni klub Aluminij Kidričevo od sodelovanja z Oliverjem Bogatinovom pričakuje dvig kakovosti igranja članske selekcije v prvenstvenem in pokalnem tekmovanju, močnejše povezovanje z mlajšimi selekcijami nogometne šole Aluminij ter s tem jasnejše sledenje poslanstvu kluba, ki je nadgraditi dosedanje uspešno delo pri vzgoji in razvoju lastnega igralskega kadra."