1. SNL, 9. krog

Brez golov v Celju

Po točki proti Mariboru so Celjani v petek zvečer vknjižili novo, tokrat proti Krškemu. Mreži na obeh golih sta mirovali. Več strelov je zbrala domača ekipa.

Uredništvo
15. september 2017, 8:46

Celje
0 : 0
300 gledalcev
Sod.: Slavko Vinčić

Krško
 
 
 
 
 
 
 
 
Celje: Metod Jurhar, Janez Pišek (od 54. Lovro Cvek), Jure Travner, Elvedin Džinić, Tadej Vidmajer, Amadej Brecl, Rudi Vancaš Požeg (od 63. Deni Štraus), Luka Žinko, Nino Pungaršek, Filip Dangubić, Jucie Lupeta.Krško: Marko Zalokar, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Marko Jakolić, Leo Ejup, Josip Balić, David Kovačič, Tonči Mujan (od 81. Luka Gajić), Nikola Mandić (od 64. Roko Nakić), Miljan Škrbić (od 94. Ester Sokler), Marin Jurina.
Celjska ekipa drži niz neporaženosti doma tudi po devetem krogu 1. SNL, ko je pri njej gostovalo Krško. Celjani so igrali drugo tekmo pod vodstvom novega trenerja Dušana Kosića in tudi na tej so remizirali z izidom 0:0  V prvem polčasu smo videli malo pravih priložnosti. Malce bolj konkretni so bili gostitelji, še najbolj v četrti minuti, ko je Pungaršek z glavo zadel Lupeto, od slednjega pa se je žoga odbila v vratnico. Krčani na drugi strani niso bili pretirano nevarni, še najbolj je bil Mandić, toda bil je premalo natančen.

Rudi Požeg Vancaš je nato v drugem polčasu resno zapretil proti gostujočemu golu, prišel je pred Zalokarja, vendar ga ni uspel premagati. Potem je dvakrat poizkušal Dangubić, še ekrta pa Lupeta, toda brez spremembe izida na celjskem stadionu.