Prijateljska tekma v Umagu

Široki Brijeg premočan za Celje

Nogometaši Celja so na pripravah na hrvaški obali odigrali prvo prijateljsko tekmo, na kateri pa so morali priznati premoč Širokemu Brijegu, ki je slavil z 2:0. Dušan Kosić je preizkusil številne novince.

Uredništvo
8. februar 2018, 7:06

Foto: nkcelje.si

- Prijateljska tekma:

CELJE 0:2 ŠIROKI BRIJEG
Bagarić 43., Bralić 74.
Prizorišče: Umag

CELJE: Jurhar, Džinić, Stojanović, Brecl, Vidmajer, Cvek, Pišek, Predragović, Požeg Vancaš, Kerin, Lupeta. Drugi polčas: Rozman, Andrejašič, Pišek, Žinko, Zorko, Pungaršek, Benedičič, Pečnik, Požeg Vancaš, Šauper, Vizinger. Trener: Dušan Kosić

Nogometaši Celja so v Umagu prekrižali poti z eno najboljših bosanskih ekip zadnjih let Širokim Brijegom in izgubili z 0:2. Trener Dušan Kosić je preizkusil številne novince kot denimo Luko Kerina, Jana Andrejašića, Žana Benedičića ali Daria Vizingerja,  na potek tekme pa je močno vplivalo tudi slabo igrišče.

"Na težkem igrišču se je nasprotnik bolje znašel. Mi priložnosti, ki smo si jih pripravili, nismo izkoristili. Nasprotnik je zasluženo zmagal. Zdaj si bomo tekmo še enkrat pogledali in obenem dobro analizirali. Dobre stvari bomo poudarili, slabše pa bomo poizkusili izboljšati že na prihodnji tekmi," je za klubsko spletno stran povedal Kosić.