V Celju so sklicali izredno skupščino

V Celju se vračajo v stanje pred Ukrajinci

V Celju so sklicali izredno skupščino, na kateri so med drugim sprejeli sklep, da bo klub po povsem spodleteli "asociaciji" z ukrajinskimi "investitorji" znova deloval kot društvo.

Uredništvo
2. februar 2018, 8:21

Foto: SPS

Celju so sklicali izredno skupščino, na kateri so sodelujoči sprejeli sklep, da bo klub po propadli in vmes že izbrisani avanturi s kvazi ukrajinskimi investitorji znova deloval kot društvo.

"Nogometni klub Celje je danes v VIP prostoru stadiona Z'dežele pripravil izredno skupščino. Po njej celjski prvoligaš znova stopa na samostojno pot. Po neuspeli lanskoletni zgodbi s poslovnimi partnerji iz Ukrajine, spet deluje kot društvo. Nogometni klub Celje je po zelo zahtevnih mesecih ob koncu prejšnje sezone ter v začetku aktualne, znova v dobri kondiciji. Zasluge gredo članom upravnega odbora, sponzorjem, zaposlenim in vsem podpornikom, ki so klubu, kateri bo v prihodnjem letu obeležil 100 let delovanja, postavili dobre temelje za prihodnost. Ogromno dela je bilo v preteklih mesecih opravljenega pri oblikovanju upravnega odbora, sestavljanju prve ekipe NK Celje, ki temelji na mladih in perspektivnih nogometaših, v prihodnje pa se bo vodstvo kluba še bolj osredotočilo na delo v mlajših selekcijah," so sporočili iz Celja.