1. SNL, 11. krog

Domžale tretjič zapored brez zmage

Odkar je Dušan Kosić trener Celja, omenjeni klub ne izgublja več. Drugače pa je z Domžalami, ki so nocoj nujno potrebovale zmago, a se je tekma končala z izidom 1:1.

Uredništvo
29. september 2017, 9:32

Celje
1 : 1
400 gledalcev
Sod.: Bojan Mertik

Domžale
1 : 0
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Celje: Metod Jurhar, Janez Pišek, Amadej Brecl, Elvedin Džinić, Tadej Vidmajer, Jure Travner, Deni Štraus (od 52. Rudi Vancaš Požeg), Nino Pungaršek (od 77. Herolind Cikaqi), Fedor Predragović (od 55. Edin Kesić), Jucie Lupeta, Filip Dangubić.Domžale: Dejan Milić, Tilen Klemenčič, Matija Širok, Gaber Dobrovoljc, Dario Melnjak, Nermin Hodžić, Senijad Ibričić (od 68. Rubin Hebaj), Zeni Husmani, Amedej Vetrih, Marko Alvir (od 59. Luka Volarič), Lovro Bizjak (od 80. Žan Žužek).

Foto: SPS

Celjani držijo niz neporaženosti, odkar je njihov trener Dušan Kosić. Tekmo so tudi bolje začeli, dvakrat je bil na začetku nevaren Filip Dangubić. Prvič ni bil uspešen, v 12. minuti pa je bil natančen in je Celje popeljal v vodstvo. Zatem so gostje iz Domžal nekako prevzeli pobudo nad dogajanjem na igrišču in tudi dvakrat zapretili, toda domača mreža se vseeno ni zatresla. V 27. minuti pač. Akcija je stekla preko Hodžića, Bizjak je nato po preigravanju prišel do strela, bil je blokiran, odbito žogo pa je z natančnim strelom v celjski gol pospravil vezist Zeni Husmani. Domžale so do konca prvega polčasa iskale drugi gol, prišle do priložnosti, vendar brez uspeha.

Domžale so bile na začetku drugega polčasa nevarne preko Marka Alvirja, ki pa je bil premalo natančen. Na strani Celja pa znova poizkus Filipa Dangubića, Hrvat pa znova ni bil dovolj natančen. V 73. minuti se je zatresla tudi prečka Celja, streljal je Luka Volarič, celjski vratar Metod Jurhar pa je žogo odbil v okvir gola. Dario Meljnak je bil prav tako neuspešen in ostalo je pri izidu 1:1.