Domžale so znova klonile

Igra na en gol se ni obnesla

Trener Domžal Simon Rožman po novem porazu obžaluje zapravljene priložnosti in razlog za krizo Domžalčanov v državnem prvenstvu v največji meri pripisuje smoli.

Uredništvo
25. september 2017, 11:22

Foto: SPS

Domžale so proti Rudarju iz Velenja doživele nov poraz, po katerem po desetih odigranih tekmah na lestvici slovenskega državnega prvenstva zasedajo sila skromno peto mesto s kar dvanajstilmi točkami zaostanka za Olimpijo in Mariborom. Domžalski trener Simon Rožman vztraja pri tem, da je realizacija osrednja težava njegovega moštva.

"Igralcem Rudarja čestitam za zmago. Igra na en gol nam znova ni prinesla pozitivnega rezultata. Bili smo boljši, konkretnejši, pripravili smo si denimo šest, sedem izrazitih priložnosti iz katerih žal nismo zadeli. Na drugi strani so naši tekmeci izkoristili našo napako v obrambi in dosegli edini zadetek na tekmi. Vendarle se nogomet igra za gole in v tem segmentu so bili gostje boljši," je po tekmi povedal Rožman, in dodal.

"Žal mi je predvsem zaradi igralcev, ki dajejo vse od sebe, žoga pa preprosto noče v gol. Treba se bo pobrati in še naprej trdo delati. Kmalu bo pred nami reprezentančni premor, kjer bomo imeli priložnost odpraviti določene pomanjkljivosti. Verjamem, da se nam bo prej ali slej odprlo."