Prijateljska tekma

Kadeti Domžal spoznali močni Bayern

Medtem ko je članska ekipa Domžal v polnem pogonu priprav, je kadetska ekipa dobila možnost za igranje prijateljske tekme s slovitim Bayernom. Bavarski podmladek je slavil s 6:0.

Uredništvo
28. januar 2018, 10:38
- Prijateljska tekma:

BAYERN 6:0 DOMŽALE

Domžale: Baš, Stupar, Valenčak, Dajčman, Makovec, Cimirotić, Svetlin, Repas, Čeh, Ciglar, Žinič. Igrali so še: Maučec, Peterka, Sojer, Markuš, Medle, Panić, Kepic. Trener: Dejan Dončić. 

Domžalskemu klubu se je ponudila lepa priložnost za igranje prijateljske tekme v Münchnu, s slovitim Bayernom. Kadetska ekipa Domžal je tako v soboto gostovala v modernem trening centru, kjer Bayern vzgaja svoj podmladek. Razlike med kadeti Bayerna in Domžal pa niso le v pogojih za delo, ampak tudi v kakovosti igralcev, kar dokazuje tudi končni izid srečanja - 6:0. Gostitelji so povedli že v prvi minuti. Bolj kot rezultat je mlade domžalske nogometaše obogatila sama izkušnja in verjetno tudi spoznanje, da jih do kakovostnega preskoka na višjo raven vendarle čaka še kar nekaj dela. 

Trener Dejan Dončić je po tekmi povedal: "Prvi polčas smo odigrali zelo slabo, brez energije in želje po uspehu. Prisoten je bil prevelik strah in preveliko spoštovanje nasprotnika. Prvi zadetek smo tako prejeli že v 1. minuti tekme, podobno pa smo igrali skozi celoten prvi del. V nadaljevanju smo začeli bolje, imeli nekaj dobrih priložnosti in bili enakovreden nasprotnik. Lahko rečem, da sem zadovoljen z drugim polčasom, vseeno pa je bila to izredno lepa in koristna izkušnja za nogometaše in strokovno vodstvo."