Z Domžalčani trenira tudi zanimiva jamajška okrepitev

Nicholson nared za debi

Na pripravah v Moravskih Toplicah z Domžalčani trenira tudi napadalec Shamar Nicholson, ki je nared za debi v slovenskem državnem prvenstvu. Za reprezentanco Jamajke je odigral šest tekem.

Uredništvo
4. oktober 2017, 9:26

Foto: nkdomzale.si

Domžalčani se v času reprezentančnega premora mudijo v Moravskih Toplicah, kjer z moštvom trenira tudi mladi jamajški napadalec Shamar Nicholson, ki se je v Domžale preselil ob izteku poletnega prestopnega roka. V Domžalah se mudi šele teden dni, ovir za njegov debi v slovenskem državnem prvenstvu pa ni več.

"Zaenkrat se počutim zelo dobro. Vesel sem, da sem končno z ekipo, to obdobje pridobivanja vize se je namreč kar vleklo. Moštvo me je odlično sprejelo, treningi so kakovostni, tudi vsi pogoji za delo in življenje so na prvi vtis zelo dobri in nad pričakovanji," je za klubsko spletno stran povedal Nicholson.

Domžale bodo prvi tuji klub mladega Jamajčana, ki pa ima kljub temu precej zanimiv življenjepis, ki daje upanje, da bi lahko zaostril konkurenco v domžalskem napadu, ki ima v letošnji sezoni z realizacijo ogromno težav. Nicholson je bil namreč v minuli sezoni drugi najboljši strelec jamajškega prvenstva, v izbrani vrsti te karibske države, ki je denimo letos nastopila v finalu Gold Cupa proti ZDA, pa je odigral že šest tekem.

"Razlog, zakaj sem se odločil za Domžale, je predvsem minulo dobro delo z mladimi nogometaši. Prepričan sem, da lahko tukaj precej napredujem, izboljšam nekatere slabosti v svoji igri in se hkrati privadim na evropski nogomet. Že v enem tednu sem spoznal kar nekaj razlik, tako da me čaka veliko dela, ki pa se ga zelo veselim," je povedal Nicholson, ki se bo v majici Domžal po vsej verjetnosti premierno predstavil v soboto na prijateljski tekmi proti italijanskemu Udineseju.