Trener Domžal se je odzval na govorice, ki so ga selile v Rijeko

Rožman: Da, pogovarjal sem se z ljudmi iz Rijeke

Trener Domžal Simon Rožman se je odzval na govorice, ki ga povezujejo z odhodom v hrvaško Rijeko. Z ljudmi iz Rijeke se je pogovarjal, v Domžalah pa je vseeno že sestavil načrt dela v času pripravljalnega obdobja.

Uredništvo
9. januar 2018, 9:58

Foto: SPS

Trener Domžal Simon Rožman se je na uradni klubski strani odzval na naše nedavno poročanje, da bi utegnil svojo kariero nadaljevati pri hrvaški Rijeki. Rožman, ki je bil od izbruha govoric nedosegljiv, priznava, da se je sestal z ljudmi iz Rijeke, a da se je z njimi pogovarjal zgolj o športnih zadevah.

"Ni skrivnost, da sem si ogledal njihovo zadnjo prvenstveno tekmo in da smo se po tekmi z njihovimi predstavniki zadržali in izmenjali veliko mnenj o prihajajočih izzivih, vizijah obeh klubov … Skratka, gre za krasne in odprte ljudi, kot pri nas v Domžalah. Pomembno se mi zdi po svetu hoditi z odprtimi očmi, saj smo mlad kolektiv in potrebno se je učiti na vseh področjih. Trenerji tako vseskozi iščemo poti, kako v čim krajšem času priti do želene igre in se pogovarjamo predvsem o delu na igrišču. Matjažu Keku sem iskreno hvaležen za vsak nasvet, ki je plod njegovih bogatih izkušenj in nespornega trenerskega znanja," je povedal Rožman, ki je na vprašanje, ali so s tem ugibanja glede njegove prihodnosti končana, podal naslednji odgovor.

"Znotraj rumene družine imamo vedno odprt dialog o vseh stvareh. Tako pač delujemo. Tu se dobro počutim in če bi se kaj zgodilo, bi to že javno povedali in danes seveda ne bi prišel v službo v Domžale. S sodelavci smo imeli sestanek, na katerem smo definirali plan dela za prihodnje pripravljalno obdobje."