Miran Srebrnič po porazu v Stožicah

Prekrška za prosti strel ni bilo

Trener Gorice Miran Srebrnič je bil nezadovoljen, ker je Olimpija gol dosegla s prostega strela, ki ga po njegovem mnenju ne bi smelo biti. "Če želiš zmagati tukaj, moraš biti precej boljši," je dejal Srebrnič.

Uredništvo
2. oktober 2017, 9:28

Foto: Nogomania

Novogoričani so mnenja, da se jim je včeraj v Ljubljani zgodila krivica. Trener Miran Srebrnič je namreč v svojem komentarju po tekmi nekajkrat poudaril, da ni zadovoljen s sojenjem Andreja Žnidaršiča in njegovih pomočnikov. Prepričan je, da enajstmetrovke ne bi smelo biti (Alves je sicer strel z bele točke zapravil, ker je zadel prečko), prav tako je mnenja, da je bil prosti strel, po katerem je zaradi slabe postavitve goriških nogometašev padel gol, dosojen neupravičeno.

Srebrnič je šel v svojem komentarju celo tako daleč, da je dejal, da je za zmago v Ljubljani treba biti "precej boljši". 

"Težko priznam poraz. Nismo si ga zaslužili. Domači so zadeli iz edine priložnosti. Prvi gol pa je bil po mojem mnenju dosežen s prostega strela, ki ga ne bi smelo biti. Prekrška ni bilo. Tudi prekršek za enajstmetrovko je bil dosojen strogo. Čestital bi svojim igralcem, odigrali smo dobro tekmo, imeli več priložnosti. Tu moraš biti precej boljši, če želiš zmagati.''

Povzetek dogajanja v Stožicah si oglejte v priloženem videu: