Darko Milanič in Dušan Kosić po remiju v Ljudskem vrtu

Fantje so jurišali

Darko Milanič je ocenil, da je imel Maribor proti Celju dovolj priložnosti, a je za gol malo zmanjkalo. Dušan Kosić s točko zadovoljen, z igro ne.

Uredništvo
9. september 2017, 9:50

Foto: pigac.si

Maribor je pokvaril generalko pred prvo tekmo skupinskega dela lige prvakov proti Spartaku iz Moskve, v petek je namreč le remiziral s Celjani, ki so med reprezentančnim premorom menjali trenerja. Darko Milanič je videl trud, videl je priložnosti, ne pa tudi zadetka. 

"Imeli smo dovolj priložnosti. Nasprotnik je bil zelo organiziran, v prvem polčasu se je branil pred svojim golom, mi pa nismo našli prostora. Igra ena na ena nam ni uspevala, vseeno je bilo priložnosti dovolj. Tudi pred samim koncem. Fantje so se trudili, jurišali, vendar je danes malo zmanjkalo."

Novi trener Celja Dušan Kosić je z osvojeno točko zadovoljen, želi pa si, da bi njegova ekipa v bodoče igrala bolje. 

"Nekatere stvari so bile v redu, nekatere pa ne. Sploh v prvim polčasom ne morem biti zadovoljen. V drugem polčasu smo izgledali bolje, bili smo bolj agresivni. Ustvarili smo si tudi nekaj priložnosti, na koncu je bila tekma odprta z obeh strani. Zadovoljni smo s točko, s samo tekmo pa nisem zadovoljen."