Darko Milanič ostaja osredotočen na Maribor

Laska mi, da sem kandidat za selektorja

Povezovanje s klopjo slovenske reprezentance trener Maribora Darko Milanič sprejema z odobravanjem. Razume ga kot potrditev dobrega dela na trenerski klopi slovenskega prvaka.

Uredništvo
12. oktober 2017, 3:41

Foto: Nogomania

Med kandidati za novega selektorja slovenske reprezentance, predvsem zaradi svojega trenerskega življenjepisa in dosežkov, je tudi bivši kapetan reprezentance in trenutno trener Maribora Darko Milanič. Vsaj javnost ga uvršča mednje, četudi so možnosti za to v tem trenutku, ko Maribor drži status aktualnega državnega prvaka, igra pa tudi v elitni ligi prvakov in v njej je da dveh tekmah osvojil točko, majhne. Milaniču povezovanje s klopjo Slovenije laska. 

"Zagotovo mi laska. To namreč pomeni, da dobro delam v klubu, da se o meni pogovarjajo. V Mariboru se dobro počutim. Zadovoljen pa sem, da se govori o meni. To pomeni, da dobro delam in želim si, da bi bilo tako tudi v bodoče. To pomeni, da se bodo o meni pogovarjali, jaz pa bom v Mariboru dobro delal," je dejal Milanič, ki je v svoji trenerski karieri doslej vodil Primorje, Gorico, Sturm Graz, Leeds United in Maribor