V Velenju so predstavili tri okrepitve

V Velenju okrepitev z Bermudov

V Rudarju so predstavili tri novince. Poleg Edina Šehića, ki se v Slovenijo seli kot posojen igralec Hajduka, bosta barve knapov branilca še Bermudčan Djair Parfitt-Williams in Hrvat Vlatko Šimunac.

Uredništvo
10. februar 2018, 6:23

Foto: uradna spletna stran kluba

Rudar iz Velenja je pred nadaljevanjem sezone svoje vrste okrepil z tremi novimi nogometaši. Vsi so tujci, gre pa za igralce, ki naj bi okrepili predvsem ofenzivni del moštva. Najbolj zanimivo ime je 21-letni Djair Parfitt-Wiliams, ki prihaja z Bermudov, kjer je tudi začel svojo nogometno pot. Leta 2011 so ga opazili ogledniki ameriškega San Jose Earthquakes, kasneje pa je svoj nogometni razvoj nadaljeval na Otoku, kjer je bil do konca lanske sezone član rezervne ekipe West Ham Uniteda. Parfitt-Williams bo v Velenju predvidoma ostal do konca sezone 2019/20.

Novi član Rudarja je postal tudi 28-letni Hrvat Vlatko Šimunac, ki je nazadnje grel klop Cibalie iz Vinkovcev, že nekaj časa pa je znano, da bo Velenjčanom pomagal tudi nogometaš Hajduka Edin Šehić, ki bo pri Rudarju igral kot posojen igralec Hajduka.