Nova okrepitev v kranjskem prvoligašu

Triglav bo imel dva Zeca

Zadnje uvrščena ekipa slovenskega državnega prvenstva Triglav bo v nadaljevanju sezone močnejša za izkušenega branilca Darka Zeca, ki je nazadnje igral pri velenjskem Rudarju.

Uredništvo
11. oktober 2017, 6:32

Foto: uradna spletna stran kluba

V obrambi kranjskega Triglava se bosta v letošnji sezoni borila kar dva Zeca. Komaj 17-letni David v letošnji sezoni zbira svoje prve prvoligaške izkušnje, po novem pa bo le-te lahko prenašal tudi od enajst let starejšega Darka Zeca, ki je danes s Kranjčani sklenil pogodbo do izteka letošnje sezone. Zec se je uveljavil v majici Domžal, pred prihodom na Gorenjsko pa je nazadnje igral za Rudar iz Velenja. V prvi slovenski ligi je skupaj zbral že 189 nastopov.

"Moje ambicije so, da kar najbolj pomagam klubu in s svojimi igrami ter po najboljših močeh pripomorem k uresničitvi klubskih ciljev. Menim, da trenutno stanje na lestvici ni pravi odraz, spremljal sem dosedanje dogajanje med prvoligaši in prepričan sem, da bi Triglav moral biti kakšno mesto višje in imeti nekaj točk več. Pomembno bo, da damo vse od sebe in se na koncu skupaj veselimo ob uresničitvi zastavljenih ciljev," je za klubsko spletno stran povedal Zec.

Zec je druga večja okrepitev Triglava v zadnjih tednih po napadalcu Mateju Podlogarju, ki se je v Slovenijo vrnil po neuspešni epizodi v Grčiji.