Promocijski tekst

Vam klub dolguje denar?

Ste poklicni športnik ali športnica? Vam klub, sedanji ali prejšnji, dolguje plače ali neizplačane nagrade? JI Sports Arbitrage ima rešitev! Izpolnite spletni obrazec in nas kontaktirajte še danes.

Uredništvo
21. april 2017, 10:03

Foto: /

Pri podjetju Justitium International Sports Arbitrage (JISA) nudimo pomoč in zastopanje vsem športnikom ter športnemu osebju, ki imajo težave z neizplačanimi obveznostmi pri sedanjem ali prejšnjem klubu.

Zahvaljujoč več kot 180 sodelavcem (odvetnikom, specializiranim v športnem pravu, pogajalcem ter strokovnjakom za upravljanje s terjatvami) zastopamo stranke po celem svetu - tudi v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije.

Na ta način zagotavljamo učinkovit ter hiter način reševanja problemov z neizplačanimi obvezami klubov, seveda z uspešnim zaključkom za našega klienta.

Terjatve poskušamo rešiti izvensodno, tako da klient nima nobenih fiksnih ali začetnih stroškov.
Plačani smo le po proviziji na uspešno izterjane zneske. Izvensodna izterjava deluje po načelu ,,NI izterjave - NI stroškov,,. Provizijo dogovorimo vnaprej po pregledu vašega primera.

V primerih, kjer izvensodna izterjava ni možna, zagotovimo strokovno zastopanje v sodnih postopkih.

Kontaktirajte nas še danes in pridobite to kar vam pripada.

Justitium International Sports Arbitrage
With the Players. For the Players

Za brezplačno oceno možnosti izterjave izpolnite spodnji obrazec in naše osebje vas bo kontaktiralo glede nadaljnih korakov: