Odličen začetek prodaje vstopnic za prijateljsko tekmo z Avstrijo

Derbi z Avstrijo razprodan?

Avstrijska nogometna zveza (ÖFB) je za prijateljsko tekmo s Slovenijo, ki bo 23. marca, prodala že več kot 10.000 vstopnic, poročajo tamkajšnji mediji.

Uredništvo
7. februar 2018, 7:35

Foto: SPS

Kaj lahko bi se zgodilo, da bo slovenska nogometna reprezentanca svojo prvo tekmo po slovesu Srečka Katanca odigrala pred polnimi tribunami stadiona Wörthersee v Celovcu. Sosedski derbi namreč Avstrijska nogometna zveza (ÖFB) ponuja v paketu s še enim sosedskim obračunom, tekmo z Nemčijo, ki jo bo Celovec gostil dober teden kasneje.

Tudi zato je pošlo že kar 10.000 vstopnic ali tretjina celotne kapacitete, poročajo lokalni mediji, med kupci (cena znaša od 58 do 96 evrov) pa je bojda tudi veliko slovenskih ljubiteljev nogometa, ki si lahko dragocene lističe papirja zagotovijo tudi prek spletne strani avstrijske zveze.

Slovenija, ki jo bo v boj prvič popeljal prenovljen strokovni štab na čelu s selektorjem Tomažem Kavčičem, bo po tekmi z Avstrijci na domačem stadionu Stožice pričakala izbrano vrsto Belorusije, v junijskem terminu pa sledi gostovanje v Črni gori.