Radosavljevićev Koper je po zmagi in porazu vknjižil še remi, borba za 4. mesto v Prvi ligi se zaostruje

Kanarčki se iz Ljubljane vračajo z novo točko na svojem računu. Zasedajo četrto mesto v Prvi ligi, Maribor ima pred Primorci samo dve točki prednosti.

Uredništvo
26. februar 2024

Bravo
0 : 0
500 gledalcev
Sod.: Alen Borošak

Koper
 
 
 
 
Bravo: Koper:

Koper (Foto: FC Koper)

Koprčani so tokrat gostovali v slovenski prestolnici pri Bravu. Tekma ni pretirano navdušila, končala pa se je z rezultatom 0:0. V prvem polčasu gre izpostaviti enajstmetrovko v korist gostov, ki pa je napadalec Milan Tučić ni uspel pretvoriti v zadetek. Zgodaj v nadaljevanju je Ahmed Sidibe sprožil pravo bombo z razdalje, toda z odlično obrambo je posredoval Matija Orbanić.

Sicer pa tudi v drugem polčasu ni bilo prav veliko zanimivih oz. obetavnih priložnosti. Obe ekipi se potegujeta za mesto, ki vodi v evropske pokale.

Na prvenstveni lestvici sta Koper in Bravo zdaj točkovno poravnana in zasedata četrto ter peto mesto. V novem krogu bodo Šiškarji gostovali pri Radomljanih, Koper pa bo na Bonifiki gostil Rogaško, ki je ta hip na zadnjem mestu med slovensko klubsko elito.

Današnja tekmeca sta blizu tretjeuvrščenemu Mariboru, ki ima dve točki prednosti. Bravo je doslej sicer odigral tekmo več od Kopra in Maribora.


Standings provided by Sofascore