Juventus ima ambiciozne prestopne tarče

Po Ramseyju na radarju Juventusa nova velika zvezda

Italijanski velikan Juventus bo v novi sezoni z veliko verjetnostjo močnejši za Aarona Ramseya, tarča ambicioznih Torinčanov pa je še en sijajen vezist, ki ima v letošnji sezoni v svojem klubu ogromno težav.

Uredništvo
12. januar 2019, 6:31

Foto: /

Pri Juventusu so po nakupu Cristiana Ronalda spoznali, da na nogometni tržnici zanje prav nič ni več nemogoče in neuresničljivo, uspeh z nakupom Ronalda pa je zebre motiviral, da v prihodnje v svoje vrste zvabijo še kakšno veliko ime svetovnega nogometa. Italijanski mediji zatrjujejo, da bo v naslednji sezoni barve Juventusa branil dolgoletni vezist Arsenala Aaron Ramsey, ki v Piemont prihaja brez plačila odškodnina, vmes pa naj bi na zelniku športnega direktorja kluba Fabia Paraticija zrasla že nova ambiciozna prestopna želja.

Juventus naj bi se namreč resno zainteresiral za nakup zvezdnika Reala iz Madrida Isca, ki po številnih uspehih v madridskem moštvu v letošnji sezoni pod taktirko trenerja Santiaga Solarija preživlja pravi pekel. Isco je obsedel na klopi za rezervne igralce, zato skoraj ne gre dvomiti v to,da bo klub zapustil, če tega prej ne bo storil že Solari. Časnik La Gazzetta dello Sport  trdi, da so pri Juventusu zelo zainteresirani za izvrstnega španskega vezista, pa čeprav bi bila njegova cena precej zasoljena, saj Juventus seveda še zdaleč ni edini velikan, ki pozorno spremlja njegovo letošnjo agonijo v Madridu.

Isca so mediji že večkrat povezovali z Manchester Cityjem, še starejše in še malce bolj kontroverzne pa so govorice, ki Isca povezujejo celo z Realovim največjim rivalom Barcelono.