Sežana je doma neuničljiva: Četrta tekma, četrta zmaga

Nogometaši Sežane so na svojem stadionu v letošnji sezoni stoodstotni. Njihova zadnje žrtev je bil Bravo, ki je na drugi strani v gosteh izgubil že tretjič zapovrstjo.

Uredništvo
18. oktober 2020, 4:52

Tabor Sežana
2 : 0
200 gledalcev
Sod.: Roman Glažar

Bravo
 
 
1 : 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 : 0
 
Tabor Sežana: Jan Koprivec, Mihael Briški, Klemen Nemanič, Marko Ristić, Denis Kouao, Erik Salkič, Kevin Doukoure Grobry, Mario Babić (od 64. Leon Sever), Marko Krivičić, Christos Rovas (od 86. Dino Stančič), Aldair.Bravo: Matija Orbanić, Vanja Drkušić, David Brekalo, Žan Trontelj, Marko Klemenčič (od 68. Matevž Matko), Ovbokha Agboyi (od 70. Rok Maher), Sandi Ogrinec, Luka Žinko, Mustafa Nukič, Miha Kancilija (od 76. Arafat Mensah Ibrahim), Michele Šego (od 77. Rok Kidrič).

Foto: Uradni facebook profil kluba

V Sežani so po zadnjih tekmah sodeč z menjavo na trenerskem stolčku, na katerem je Maura Camoranesija nasledil Goran Stanković, zadeli v polno. Sežana je namreč eno prijetnejših presenečenj uvodne faze sezone, še posebej pa izstopa forma Kraševcev na domačem stadionu, na katerem so na štirih tekmah osvojili maksimalno število točk.

Sežana je povedla v 24. minuti, ko je hiter protinapad učinkovito zaključil grški napadalec Christos Rovas.  V 32. minuti je Jan Koprivec dobro  posredoval po strelu Mihe Kancilije, do izteka polčasa pa velja omeniti še strel Žana Trontlja z razdalje.

Tudi v nadaljevanju so bili bolj konkretni domači nogometaši, ki so si priigrali več obetavnih priložnosti za zadetek. Končni izid tekme je tik pred koncem rednega dela igre postavil rezervist Leon Sever, ki je vratarja Brava Matijo Obranića premagal s strelom skoraj s sredine igrišča.