Ačimovićeva mlada reprezentanca dobra tudi proti Rusiji, vzdušje okrog ekipe se popravlja

Po remiju z Nemčijo pred nekaj dnevi je slovenska mlada reprezentanca zdaj v Mariboru remizirala še z Rusijo. Vzdušje okrog reprezentance se popravlja.

Uredništvo
18. november 2020, 7:19

(Foto: pigac.si)

- Pripravljalna tekma:

SLOVENIJA 2:2 RUSIJA
Prelec 17., Brekalo 69.; Bakajev 65., Glebov 73.

Slovenija: Vekić, Rogelj, Stojinović, Brekalo, Zaletel, Elšnik, Svetlin, Matko, Celar, Prelec, Ploj. Igrali so še: Medved, Zec, Kryeziu, Kolmanič, Trontelj, Pečar. Selektor: Milenko Ačimović

V Mariboru je novi selektor mlade reprezentance Milenko Ačimović ekipo vodil na še drugi tekmi v nekaj dneh. Pred dnevi so njegovi varovanci remizirali z Nemci (1:1), tokrat pa so v Ljudskem vrtu remizirali še z Rusi. Povedla je Slovenija, preko 19-letnega Nika Prelca, ki igra za Sampdorio. Gostje iz Rusije so dolgo čakali na izenačenje, dočakali pa so ga v 65. minuti. A neodločen izid ni "živel" dolgo, v 69. minuti je Slovenijo v vodstvo popeljal David Brekalo iz ljubljanskega Brava. Rusi so se uspeli še enkrat vrniti, Glebov je v 73. minuti zadel za končnih 2:2.

"Zadovoljen sem. V nekaj dneh smo odigrali dve tekmi proti zahtevnima nasprotnikoma, Rusija je že uvrščena na Euro. Imeli smo svoje trenutke. S tema dvema tekmoma sem zadovoljen, tako kot tudi s pristopom igralcev," je po tekmi povedal novi selektor. 
 
 
adplus-dvertising