Agent Gerrard: Samo naj mi sporoči kdaj ima čas, pa ga poberem in dostavim na Anfield! 

Legendarni nekdanji vezist svojemu ljubemu Liverpoolu vselej želi najbolje. Za cenjenega vezista se je pripravljen celo sam odpeljati na 800km dolgo pot in ga zvabiti na Anfield.  

Uredništvo
21. januar 2023, 5:03

Jude Bellingham je pred prestopom v Dortmund nastropal za Birmingham. (Foto: Getty Images)

Jude Bellingham je ta hip eden najbolj zaželenih mladeničev v svetovnem nogometu. Zvezdnik Borussie iz Dortmunda je na seznamu želja pri vseh največjih klubih v Evropi, to pa seveda velja tudi za Liverpool. Nedavno se je oglasil Steven Gerrard in povedal, da tudi sam navija za to, da bi angleški vezist kariero nadaljeval na Anfieldu.  

“Jude Bellingham me mora le poklicati in mi sporočiti, kdaj ima označen naslednji prost dan na koledarju. Lastnoročno se bom odpravil v Dortmund in ga prepričal v prestop k Liverpoolu!“  


19-letni Bellingham je že zdaj ocenjen na 110 milijonov evrov tržne vrednosti in velja za najboljšega vezista letnika 2003. Za Dortmund je zbral že 112 uradnih nastopov, dosegel je 19 golov in 21 asistenc. Tudi za Anglijo, kljub mladosti, redno nastopa za člansko ekipo. Dres z državnim grbom si je nadel 22-krat. Enkrat se je vpisal tudi med strelce.  

Kjerkoli bo kariero nadaljeval Bellingham, bo BVB seveda zelo lepo zaslužila s prodajo. Pogodba je veljavna še do poletja 2025.