Agnelli poteptal družino in prijatelje, ima preveč sovražnikov, da bi vodil Juventus

Član najbolj vplivne družine v Italiji in eden najvidnejših predstavnikov modernega nogometa si je nakopal gnev nogometnega sveta. Kaj lahko se zgodi, da spremljamo labodji spev človeka, ki očitno pooseblja veliko negativnih lastnosti, ki se jih razvita družba otepa.

Uredništvo
21. april 2021, 12:22

Foto: /

Sportmediaset trdi, da ima Andrea Agnelli odločno preveč sovražnikov, da bi še lahko deloval v nogometu oziroma opravljal naloge predsednika Juventusa. Na čelu Stare dame naj bi ga po sezoni zamenjal Alessandro Nasi.

Andrea Agnelli prihaja iz najbolj vplivne italijanske družine, ki ima v lasti tudi avtomobilski koncern Fiat, že dolgo pa obvladuje tudi Juventus. Andrea Agnelli je postal arhitekt zloglasne superlige, zaradi tega pa je zapravil obstoječe dobre odnose s prijatelji, družino in poslovnimi partnerji.

"Agnelli ima danes preveč sovražnikov, da bi vodil Juventus, znašel se je v nezavidljivem položaju. Juventus je v dramatičnem finančnem položaju, zaradi zadnjih dogodkov pa je pokvaril odnose z bratrancem in direktorjem Exorja Johnom Elkannom, ki ga je tudi postavil na mesto predsednika Juventusa," piše Sportmediaset.

Za nameček je Agnelli uničil odlične odnose z Aleksandrom Čeferinom, s katerim sta stkala tudi trdno osebno prijateljstvo, nenazadnje je prvi mož UEFA tudi boter Agnellijevi hčerki.
 
adplus-dvertising