Agnellijev direktor Paratici deli predsednikovo stališče: To je bila dobra ideja

Juventus ostaja pri stališču, da bi superliga morala zaživeti. To je po predsedniku Andrei Agnelliju potrdil tudi izvršni direktor kluba Fabio Paratici.

Uredništvo
22. april 2021, 7:48

(Foto: Getty Images)

CEO Juventusa Fabio Paratici piha v isti rog kot njegov nadrejeni Andrea Agnelli. Je tudi slab poraženec, kajti po fiasku z zagonom evropske superlige se, tako kot Agnelli, ni opravičil navijačem Juventusa oziroma širši javnosti. Ravno nasprotno, še vedno je prepričan, da je bilo vse skupaj dobra ideja. 

"Zadnjih 72 ur je bilo edinstvenih. Prepričani smo, da je to dober projekt, to je bila edinstvena priložnost, da bi lahko pomagali nogometni piramidi. Takšno spremembo je treba 'predelati'. Tako je bilo tudi, ko smo pri Juventusu menjali grb. Na začetku ni bil dobro sprejet," pravi Paratici. 

Paratici je prepričan, da imajo predlagatelji superlige dovolj znanja oziroma "podlage" za ustanovitev lastnega tekmovanja.

"Traja, da je takšna stvar razumljena, bi pa to bilo dobro za nogomet. Spoštujemo mnenja vseh. Vsi so govorili v zadnjih 72 urah, ampak treba je poznat materijo, o kateri govoriš. Jaz ne bi govoril o medicini, ker nisem zdravnik."
 
adplus-dvertising