Agron Šalja: 'Mura ima ogromno potenciala, klub želimo dvigniti na višjo raven v vseh segmentih'

Novi generalni direktor Mure Agron Šalja je predstavil načrte novih poslovnih partnerjev, ki so v tem tednu vstopili v prekmurski klub.

Uredništvo
21. junij 2024

Agron Šalja (Foto: pigac.si)

Kakšna bo prihodnost Mure pod vodstvom Georga Juncaja in njegove desne roke v klubu Agrona Šalje? Nekdanji trener več slovenskih klubov bo po novem opravljal funkcijo generalnega direktorja kluba in bo kot tak pristojen za vse glavne kadrovske in strateške odločitve v klubu, v pogovoru za klubsko spletno stran pa je pojasnil strategijo novega vodstva in predvsem cilje, ki jih želi uresničiti.

"Najprej bi rad pozdravil vse navijače in podpornike čarno-bejlih. Ravno zaradi odličnih navijačev, nogometnega okolja in privilegija, da lahko delujemo v enem od najbolj nogometnih mest v Sloveniji, je prišlo do dogovora s predsednikom Robertom Kuzmičem.“

"V Muri vidimo veliko možnosti za napredek, želimo si jo dvigniti na višji nivo v vseh segmentih kluba, kjer je to možno. Zavedamo se trenutne situacije, navijači morate vedeti, da gre za nov cikel v obdobju Mure. Ne smemo živeti v preteklosti, stremeti moramo k temu, da pridemo na enak ali še višji nivo, na katerem je bila Mura v preteklih letih."

"Prvi vtisi v Fazaneriji so zelo pozitivni, z veliko delovne vneme se pripravljamo na začetek nove sezone. Na tem mestu tudi apel vam, navijačem, da Muri stojite ob strani, tako kot ste ji vedno. Konec koncev, ste vi glavni razlog, da se je investitor odločil priti v Mursko Soboto," je za klubsko spletno stran povedal Šalja.