Allegri: Zaradi Juventusa sem zavrnil sanjsko ponudbo, nato pa me je Juventus odpustil

Nekdanji uspešni trener Juventusa Massimiliano Allegri že več kot leto dni nima kluba in čaka na pravi projekt, danes pa obžaluje, da je zaradi Juventusa zavrnil sanjsko ponudbo.

Uredništvo
6. julij 2020, 2:48

Foto: uradna spletna stran kluba

Massimiliano Allegri je po koncu prejšnje sezone zapustil klop Juventusa, saj so v torinskem klubu ocenili, da za izpolnjevanje svojih globalnih ambicij potrebujejo drugačen tip nogometa in poslednično drugačen tip trenerja. Allegri je že več kot leto dni brezposeln, v intervjuju za Marco pa je razkril, da se je v tem času posvetil predvsem svoji družini in prijateljem.

Leto dni je za trenerja na višku moči dolga dobra, zato Allegri priznava, da ga že zelo srbijo trenerski podplati.

"Mislim, da sem napolnil baterije, saj sem se doma v Livornu zares odpočil. Iščem klub in projekt, ki bo zame najboljši. Ne hitim s povratkom, saj sem že prejel nekaj ponudb, vendar nobena ni bila takšna, da bi zaradi nje prekinil odmor,"
je povedal Allegri.

Allegri je danes brez kluba, pred dvema letoma pa je le malo manjkalo, da ni sedel na klop slovitega Reala iz Madrida.

"Pred dvema letoma sem prejel ponudbo Reala, vendar sem jo zavrnil, ker sem imel veljavno pogodbo z Juventusom. Kluba nisem želel zapustiti na takšen način in tudi sicer mi je bil Juventus zelo pri srcu. Kljub temu sem leto dni kasneje dobil nogo,
" se z grenkim priokusom spominja Allegri.
loading...