Allegri čaka na klic Florentina Pereza

V Italiji trdijo, da je nekdanji trener Juventusa Massimiliano Allegri že od marca v stikih z vodstvom Reala iz Madrida. Realu bi dal prednost pred Juventusom.

Uredništvo
17. maj 2021, 12:19

Bo Max Allegri novi trener Reala iz Madrida? (Foto: /)

Massimiliano Allegri je brezposeln od leta 2019 naprej, dolgo čakanje pa bi se mu lahko bogato obrestovalo, saj je trenutno resen kandidat za kar dve izredno prestižni službi. Na staro delovno mesto ga vabi obupani Juventus, v Španiji pa se je v zadnjih dneh, ko naj bi Zinedine Zidane naznanil svoje slovo od klopi Reala iz Madrida, krepijo govorice, da naj bi bil zelo resen kandidat za prevzem vodenja kraljevega kluba. Marca trdi, da je izbor zgoščen le še na dve imeni – Allegrija in trenerja rezervne ekipe in klubsko legendo Raula.

Prodorni italijanski novinar Fabrizio Romano trdi, da se je Allegri nedavno sestal z ljudmi iz Reala in da naj bi bil v stikih z Madridčani že od marca naprej. Allegrija sicer mika nov projekt v Juventusu, vendarle pa je v tem trenutku zanj prioriteta Real, zato naj bi še nekaj časa počakal s svojo končno odločitvijo.Allegri bo kot kaže tako ali drugače pomembno vplival na položaj glavnega trenerja, saj bo v primeru, da bo prevzel vodenje Reala iz Madrida, Juventus moral poiskati novo rešitev. V Italiji v zadnjem tednu najpogosteje omenjajo Gennara Gattusa, Sinišo Mihajlovića in – Zinedina Zidana.