Allegri ima na mizi ponudbo Reala, znane so že vse številke

Italijanski časnik La Gazzetta dello Sport razkriva ključne elemente ponudbe, ki jo je Real iz Madrida predstavil nekdanjemu trenerju Juventusa Massimilianu Allegriju.

Uredništvo
18. maj 2021, 9:57

Max Allegri ima ponudbo Reala iz Madrida. (Foto: Getty Images)

Bo imel Real iz Madrida v naslednji sezoni tretjič v svoji zgodovini italijanskega trenerja? Po Fabiu Capellu in Carlu Ancelottiju bi novi trener 13-kratnih evropskih prvakov lahko postal nekdanji uspešni trener Juventusa in Milana Massimiliano Allegri, ki je po poročanju tako španskih kot italijanskih medijev vsak dan bliže selitvi v Madrid.

Časnik La Gazzetta dello Sport poroča, da je Allegri že dobil konkreten predlog ponudbe iz Madrida, in sicer naj bi mu Real ponudil dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto. Allegrijeva plača naj bi znašala 10 milijonov evrov na sezono, kar je več, kot je kdajkoli na višku slave prejemal v Torinu.

Preden bi Allegri zares postal trener Reala iz Madrida, se mora seveda zgoditi še serija dogodkov. Slovo Zinedina Zidane je trenutno vendarle še vedno zgolj močna špekulacija, prav tako pa Allegri tudi ni edini kandidat za klop Reala, saj je v mislih vodstva kraljevega kluba tudi legendarni Raul, ki trenutno vodi rezervno ekipo Reala v tretji španski ligi.