Aluminij je izgubil jesensko prebojnost, tokrat le točka v Ljubljani

Bravo je lahko po dvoboju z Aluminijem bolj zadovoljen z igro od nasprotnika, manj pa s končnim izidom. Ljubljančani so dvakrat zadeli okvir gola, mreže pa ne.

Uredništvo
29. februar 2020, 4:55

Bravo
0 : 0

Sod.: Alen Borošak

Aluminij
 
 
 
 
 
 
 
 
Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Almin Kurtovič, Žan Trontelj, Vanja Drkušić, Andraž Kirm, Luka Žinko, Ovbokha Agboyi, Mustafa Nukič, Aljoša Matko, Roko Baturina (od 75. Martin Kramarič).Aluminij: Matija Kovačić, Nemanja Jakšić, Renato Pantalon, Stipe Vrdoljak, Nikola Leko (od 44. Matic Vrbanec), Ivan Kontek, Jure Matjašič, Luka Štor (od 70. Ante Živković), Nik Marinšek, Marcel Čermak, Mihael Klepač (od 83. Tilen Pečnik).

Foto: uradna spletna stran kluba

Brez strelca goila na prejšnji tekmi Sandija Ogrinca (težave s kolenom) so nogometaši Brava danes gostili Aluminij. Ekipa iz Kidričeva, ki je presenečenje prvega dela sezone, zaenkrat ni prepričljiva. Tudi danes ni bila. Bravo je tekmo bolje začel in si nasprotnika kar podredil. Gostje so bili brez prave priložnosti lep čas, domačini pa so pretili. Baturina je že v deveti minuti izzval nevarno situacijo, ki se je za goste dobro končala. Po priložnosti Drkušića je nato Kirm stesel celo vratnico, neuspešen pa je bil tudi Brekalo. 

Malce pozabljeni Aljoša Matko, ki je sezono začel z goli, nato pa izginil, je v drugem polčasu zapravil priložnost. Do strela pa so prišli tudi Štajerci, a Klepač prav tako ni bil natančen. Do vratnice Mustafe Nukića priložnosti ni bilo. Tekma v Ljubljani se je naposled končala z rezultatom 0:0. 
loading...