Aluminij priprave začel s pozitivno kadrovsko novico

Vodstvo drugo uvrščene ekipe slovenskega državnega prvenstva je uspelo v svojih vrstah zadržati igralca, ki je v jesenskem delu sezone v moštvu iz Kidričevega igral zelo vidno vlogo.

Uredništvo
10. januar 2020, 9:45

Jure Matjašič je podaljšal pogodbo z Aluminijem. (Foto: NK Aluminij)

Aluminij je v jesenskem delu sezone igral odličen nogomet, ki ga je na koncu pripeljal do drugega mesta na lestvici, enega manjših slovenskih prvoligašev pa posledično pozimi čaka kar nekaj težkega dela pri zadrževanju tistih, ki so imeli največje zasluge za izjemen jesenski rezultat. Pričakovati gre povečano zanimanje za igralce kot so Nikola Leko, Ilija Martinović, Alen Krajnc, Matic Vrbanec in še koga, eden od pomembnejših členov rdeče zasedbe, krilni igralec Jure Matjašič, pa je dvome že razblinil s podpisom nove pogodbe. Nogometaš, ki je v eri Srečka Katanca celo debitiral v majici slovenske reprezentance, je pogodbo podaljšal do konca leta.

"Glede na to, da sem ob odsotnosti Maria Lucasa Horvata trenutno najstarejši igralec čutim, del odgovornosti ob podpisu te pogodbe. Želim si, da bi se tako klub, kot ekipa in tudi jaz osebno dvigovali iz dneva v dan, ter tako sami sebi in drugim dokazali, da je garaško in pošteno delo edina prava pot za uspeh. Mislim, da smo na zelo dobri poti," je po podpisu nove pogodbe povedal 27-letni Matjašič, ki je v jesenskem delu sezone na svoj račun vpisal štiri asistence.
 
adplus-dvertising