Brazilec odgovoril na kritike, med najglasnejšimi je bil Balotelli

Alves se je opravičil

Po kritikah, ki jih je bil deležen zaradi izjav ob smrti branilca Fiorentine Davideja Astorija, se je branilec Paris Saint-Germaina in brazilske reprezentance Daniel Alves javno opravičil.

Uredništvo
9. marec 2018, 7:14

Foto: Getty Images

Nad Daniela Alvesa se je po novinarski konferenci pred tekmo med Paris Saint-Germainom in Real Madridom v Parizu spravil italijanski napadalec francoske Nice, Mario Balotelli, ki je Brazilcu zabrusil, da bi lahko svoj pogled na smrt Davideja Astorija v teh težkih trenutkih za družino in prijatelje pokojnika zadržal zase.

Član PSG je sicer poslal "topel objem družini", v ponedeljek pa je dvignil precej prahu, ko je smrt člana Fiorentine primerjal s tragedijami, v katere je vsakodnevno udeleženo na tisoče otrok po svetu.

"Žalosten sem za njegovo družino. Verjamem, da je na tem kaotičnem svetu naredil, kar je moral, in da je zdaj na boljšem. Po svetu vseeno iz dneva v dan zaradi lakote in ostalih težav umre na tisoče otrok, a ne dobijo tolikšne pozornosti. So pa enako pomembni, a niso tako odmevni. Vsi moramo slej ali prej umreti, saj smo minljivi," je pred tekmo z Realom modroval Alves. Balotelli mu je iz Nice zabrusil, da sicer ima prav, a da bi lahko mnenje zadržal zase, Alves pa se je v spravljivem odgovoru opravičil vsem vpletenim.

"Balotelinho, nisem želel užaliti nikogar, živimo v svetu, kjer moramo biti velikokrat dvolični, da lahko ljudje uživajo, toda opravičujem se ... Na koncu koncev, če sem koga užalil, se opravičujem," je črto pod svoj odmeven javni nastop potegnil Alves.
loading...