Matej Oražem razkriva:

Alvir in Vuk odhajata

Športni direktor Domžal Matej Oražem razkriva, da bosta moštvo januarja skorajda zagotovo zapustila ključna člana Marko Alvir in Slobodan Vuk.

Uredništvo
28. december 2016, 3:04

Foto: SPS

V intervjuju za uradno spletno stran domžalskega kluba je športni direktor Domžal Matej Oražem razkril, da bosta ob Axlu Maravalu in Lucasu Mariu Horvatu klub januarja zapustila še dva nogometaša. Trener Simon Rožman bo izgubil dva pomembna člana udarne enajsterice, vezista Marka Alvirja in napadalca Slobodana Vuka

"Povsem normalno je, da je po tako uspešnem jesenskem delu sezone zanimanje za naše igralce veliko. Že nekaj prestopnih rokov zapored je tako in tudi tokratni ni nikakršna izjema. V tem trenutku lahko potrdim, da v kolikor ne bo nepredvidenih zapletov, odhajata tako Marko Alvir kot Slobodan Vuk. Ob Lucasu Horvatu, ki se najverjetneje seli v Kazahstan, bo brez nadomestila klub zapustil še Axel Maraval, Samir Masimov pa bo pol leta igral kot posojen igralec v tujini. Na strani prihodov je trenutno še prezgodaj za potrditve. Iščemo dva igralca, ki bosta delno nadomestila tiste, ki so odšli, delno pa na določenih mestih zapolnila praznine, ki smo jih opazili jeseni," je dejal Oražem.