Ancelotti: Vinicius ima vse, da postane eden najboljših na svetu

Trener Reala iz Madrida Carlo Ancelotti je videl dovolj, da si Brazilca Viniciusa upa napovedati kot naslednjo globalno nogometno superzvezdo.

Uredništvo
29. november 2021, 10:03

Carlo Ancelotti je navdušen nad Viniciusom. (Foto: Getty Images)

Trener Reala iz Madrida Carlo Ancelotti zelo zaupa mlademu Brazilcu Viniciusu in je najbrž eden glavnih razlogov, zakaj je mladenič v letošnji sezoni tako dvignil raven svojih predstav ter postal nepogrešljiv člen svojega moštva.

Ancelotti je navdušen nad Viniciusom, po včerajšnji akciji, ki je Realu priigral zmago proti Sevilli pa je celo izrazil mnenje, da bi se Vinicius lahko razvil v enega najboljših nogometašev sveta.

"Preseneča me kakovost njegovih golov. Njegova individualna kakovost je tako ali tako nesporna. Vedel sem, da je odličen v preigravanjih, da je zelo hiter, vseeno pa nas vse skupaj preseneča s svojo sposobnostjo zabijanja golov v serijah."


"Vinicius je danes pokazal kakovost, kakršne doslej tudi pri njemu še nismo videli. To je naslednji korak na njegovi poti do vrha. Pomembno je, da ostane zbran. Ko pride priložnost, jo moraš izkoristiti. Lahko postane eden najboljših na svetu,"
je povedal Ancelotti.