Nekdanji reprezentant je okrepil Bravo

Andraž Kirm se na jesen kariere vrača v Ljubljano

Dolgoletni reprezentant Slovenije Andraž Kirm je končal z igranjem za Domžale. Odločil se je, da bo ob koncu svoje dolge in bogate kariere nogomet znova zaigral v domači Ljubljani.

Uredništvo
26. december 2018

(Foto: SPS)

Andraž Kirm ni več član Domžal, h katerim se je po epizodi v Olimpiji vrnil v lanski sezoni. Izkušeni nogometaš in dolgoletni reprezentant, ki je nogomet igral tudi na Poljskem, Nizozemskem in na Cipru, bo pred koncem kariere zaigral v drugi slovenski ligi.

Danes je ta 34-letni Ljubljančan podpisal pogodbo z ljubljanskim drugoligašem Bravom, pri katerem namerava preživeti naslednje leto in pol. Kirm bo z izjemo sezone v Olimpiji sploh prvič profesionalno igral v Ljubljani, v članskem nogometu je namreč prve minute zbral v dresu Domžal (dvakrat je bil prvak 1. SNL), iz katerih se je nato leta 2009 podal v Wislo, s katero je bil poljski prvak. 

"Za spremembo klubskega okolja sem odločil predvsem zato, ker me je zgodba in vizija NK Bravo oz. članskega trenerja Dejana Grabića prepričala. Z Dejanom se poznava že dolgo časa, saj sva igrala skupaj. Verjamem, da je to dobra zgodba in da lahko s svojimi izkušnjami pomagam celotni ekipi. Še posebej mladim igralcem," je ob podpisu pogodbe dejal Kirm.