Andrea Pirlo ima že prvi problem: Nezadovoljnega Paula Dybalo

Italijanski mediji poročajo, da je po koncu včerajšnje tekme Serie A med Crotonejem in Juventusom prišlo do hudega prepira med trenerjem Andreo Pirlom in zvezdnikom Paulom Dybalo.

Uredništvo
18. oktober 2020, 1:43

Foto: Getty Images

Juventus je včeraj na gostovanju pri novincu v ligi in prvemu favoritu za izpad Crotoneju osvojil le točko, poleg blede predstave pa je dan po tekmi v Italiji veliko govora o domnevnem poku med argentinskim zvezdnikom Paulom Dybalo in trenerjem moštva Andreo Pirlom.Dybala je omenjeno tekmo v celoti presedel na klopi za rezervne igralce, ker zaradi težav z vnetjem želodca ni nastopil na zadnjih dveh reprezentančnih tekmah in po besedah Andree Pirlo po povratku v Italijo še ni bil v normalnem trenažnem procesu.

Kot kaže je Dybala svoje prebavne težave razumel drugače, saj italijanski mediji poročajo, da se je po koncu tekme vnel zelo glasen prepir med Pirlom in Dybalo, nekateri italijanski novinarji pa trdijo, da se je Dybala istočasno sporekel tudi s športnim direktorjem Fabiom Paraticijem.

Dybala je vsaj posredno nezadovoljstvo potrdil z všečkanjem objave poročevalke Gazzette dello Sport Fabiane Della Valle, ki se je twitterju naglas spraševala, čemu je potemtakem Dybala sploh pripotoval v Crotone.

"Ne vem, v čem je smisel, da je Dybala prišel v Crotone, če ni odigral niti ene minute. Če ni bil nared za igro, bi bilo bolj logično, če bi ostal v Torinu, kajne?" je zapisala poročevalka.

Dybala je kasneje svoj všeček sicer umaknil, a že prepozno, da bi zadušil prvi nekoliko večji problem novega trenerja stare Andree Pirla.