Angleška legenda ostro o PSG: Slabši je, kot prejšnjo sezono

Kljub temu, da so v Parizu pred začetkom aktualne sezone še obogatili bleščečo zbirko zvezdnikov, pa niso vsi mnenja, da so s tem prišli med glavne favorite za naziv najboljše ekipe v Evropi. Angleška legenda je skeptična predvsem, kako zanimivo, do napadalne linije.

Uredništvo
16. september 2021, 1:09

Lionel Messi s PSG ni uspel ugnati Club Bruggeja. (Foto: Getty Images)

V prvem kolu lige prvakov sta Club Brugge in PSG igrala neodločeno 1:1, kar je bil šokanten rezultat predvsem z vidika francoskega velikana.

V dresu Svetnikov so prvič od prve minute zaigrali napadalno usmerjeni superzvezdniki Lionel Messi, Neymar in Kylian Mbappe, kar vseeno ni bilo dovolj za prvo zmago nove sezone elitnega tekmovanja.

"Ta napadalni trio se mi zdi šibkejši od tistega, ki ga je PSG imel prejšnjo sezono. Preprosto ne razumem, kako imajo lahko ljudje in strokovnjaki PSG za glavnega favorita v ligi prvakov. Menim, da so vse angleške ekipe precej močnejše od Parižanov," je za BT Sport dejal Michael Owen, nekdanji reprezentant Anglije.

PSG je v predtekmovalni skupini A, kjer so poleg belgijskega Club Bruggeja še angleški Manchester City in nemški Leipzig.