Anglijo pred začetkom Eura zabava precej logično vprašanje: Kje bo po zavrnitvi selektorja zdaj popival Jack Grealish?

Jack Grealish je dobil ponudbo brata legendarnega Garyja Linekerja, ki nogometaša Manchester Cityja vabi na zabavo na Ibizo.

Uredništvo
10. junij 2024

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Wayne Lineker, brat legendarnega Garyja Linekerja, je dobil zanimivo idejo. Ko je izvedel, da je angleški selektor Gareth Southgate sprejel nepričakovano odločitev in na končni seznam potnikov za Euro 2024 ni uvrstil Jacka Grealisha, je takoj "ustrelil".

"Izredna novica! Jack Grealish je dobil ponudbo za štiritedensko posojo na Ibizo," je preko spletnih družbenih omrežij sporočil Wayne Lineker in takoj požel veliko odobravanje uporabnikov.

Wayne Lineker je lastnik nočnega kluba na Ibizi, kamor Jack Grealish rad zahaja. Zdaj je Grealish s strani znanca in prijatelja torej dobil ponudbo za uživanje na španskem otoku, kjer se, kot zadnja leta dokazujejo tudi fotografije, "dobro znajde". 

Grealish je bil, kar je potrdil tudi Gareth Southgate, sicer izjemno razočaran, ker z Anglijo ne bo igral na evropskem prvenstvu. Nogometaš Manchester Cityja je v pravkar končani sezoni osvojil naslov angleškega prvaka.