Ante Čorić je svoje za Olimpijo že odigral, sezona je končana

Samo pet tekem je za Olimpijo odigral Ante Čorić, zdaj pa je svojo epizodo v Ljubljani že končal. Nekoč veliki talent je imel veliko smole.

Uredništvo
29. marec 2021, 8:03

Foto: /

Njegov prihod v slovensko ligo je dvignil ogromno prahu. Ante Čorić je v Olimpijo prišel kot nogometaš Rome in kot nekdo, ki je v času, ko je bil v zagrebškem Dinamu, veljal za enega večjih nogometnih talentov v Evropi. Čorić tega pompa ni upravičil, njegove igre niso bile nič posebnega, bolj kot kaj drugega je Hrvat le nabiral minute. Po to je sicer v slovensko ligo tudi prišel.

Zdaj pa je vsega konec. Izvedeli smo, da si je Čorić huje poškodoval koleno, zaradi česar ga čaka dolg počitek. Štiriindvajseti rojstni dan, ki ga bo praznoval v aprilu, bo Čorić preživel obkrožen s fizioterapevti, ne pa na igrišču. 

Skavt: Ante Ćorić

Poškodba kolena pomeni, da je Čorić že zaključil letošnjo sezono. Namig, da je temu res tako, je igralec javnosti ponudil kar sam z objavo na Instagramu (glej zgornjo fotografijo). Iz Olimpije pa uradne potrditev Čorićeve poškodbe (čeprav je stara že več dni) medtem še ni. 

Čorić je v Olimpiji odigral vsega pet tekem, prispeval je asistenco, gola pa ni uspel doseči. Čorić je ob prihodu v Ljubljano dejal, da je prišel po redno igranje, a se mu želja po tem ne bo uresničila, vmes je posegla višja sila. 

Koga snubi Olimpija? Ante Čorić nogomet še vedno igra kot mladinec, ki je zamudil pomembne lekcije
 
 
adplus-dvertising